Show simple item record

dc.contributor.advisorKameyama Kawabe, Luis Yoshio
dc.contributor.advisorCisneros Vega, Bulmaro
dc.contributor.advisorHoyo Vadillo, Carlos
dc.contributor.advisorGalíndez Mayer, Cutberto José Juvencio
dc.contributor.authorHernández Quiroz, Fernando
dc.date.accessioned2022-06-15T00:14:08Z
dc.date.available2022-06-15T00:14:08Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://repositorio.cinvestav.mx/handle/cinvestav/3868
dc.formatpdf
dc.format.extentvi, 46 p. : il. ; 28 cm.
dc.language.isospa
dc.publisherTesis (D.C.)--Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del I.P.N. Departamento de Genética y Biología Molecular
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4
dc.subject.classificationBIOLOGÍA Y QUÍMICA
dc.subject.otherBeer:.Health aspects||Microbiota::physiology||Microbiota::immunology||Polyphenols||Dissertations, Academic
dc.titleEfectos del consumo moderado de cerveza durante 30 días sobre la microbiota intestinal y la salud
dc.typedoctoralThesis
dc.contributor.directorHernández Guerrero, César Ángel
dc.contributor.directorGarcía Mena, Jaime
dc.identificator2
dc.coverage.placeofpublicationCiudad de México
dc.description.institutionCINVESTAV
dc.description.unidadZacatenco-CDMX
dc.thesis.areaCiencias Biológicas y de la Salud
dc.thesis.degreedisciplineGenética y Biología Molecular
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4