Show simple item record

dc.contributor.authorHernández Maldonado, Arely Berenice
dc.date.accessioned2023-10-31T17:44:56Z
dc.date.available2023-10-31T17:44:56Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://repositorio.cinvestav.mx/handle/cinvestav/4712
dc.formatpdf
dc.format.extentxiv, 90 h. : il. ; 28 cm.
dc.language.isospa
dc.publisherTesis (M.C.)--Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del I.P.N. Unidad Querétaro
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4
dc.subject.classificationINGENIERÍA Y TECNOLOGÍA
dc.subject.otherTortillas||Inulin::Physiological effect||Inulin::Nutrition aspects||Food::Polysaccharide content||Prebiotics||Dissertations, Academic
dc.titleDesarrollo y caracterización de tortillas de maíz adicionadas con inulina
dc.typemasterThesis
dc.contributor.directorArámbula Villa, Gerónimo
dc.identificator7
dc.coverage.placeofpublicationSantiago de Querétaro, Querétaro, México
dc.description.institutionCINVESTAV
dc.description.unidadUnidad Querétaro
dc.thesis.areaTecnología y Ciencias de la Ingeniería
dc.thesis.degreedepartmentUnidad Querétaro
dc.thesis.degreedisciplineIngeniería de Materiales
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4